Sportske aktivnosti na QED-u 2015.

S obzirom na to da su ljubitelji QED-a također i ljubitelji zdravog života i sportskih aktivnosti, QED ne bi bio QED bez jedne takve aktivnosti. Uz već tradicionalnu trku, novost je i da će ljubitelji zdravog života i sportskih aktivnosti moći uživati u vožnji biciklom.

Sportske aktivnosti odvijat će se u park šumi Zlatni rt, omiljenoj destinaciji rekreativcima, sportašima i zaljubljenicima u prirodu.

zlatni rt

Prošle je godine je organizirana trka na 2 km i 4 km, a ove smo godine malo podigli ljestvicu pa se trče dionice od 2,5 km i 5 km. Za sudionike kojima je vožnja biciklom ipak draža od trčanja, osiguran je određeni broj bicikala.

Sudionici sportskih aktivnosti okupljaju se u 15:40 sati na recepciji hotela te zajedno kreću prema startnoj točki. Svi trkači će se okupiti u 15:50 sati na startnoj točki – Lone Bay, odnosno ulazu u park šumu. Trka starta u 16:00 sati. Trči se stazom uz more i nazad. Za sudionike sportskih aktivnosti na startu i na cilju je osigurana voda te pomagači koji će ih usmjeravati.

Osim trke, sudionici će na raspolaganju biti i besplatni bicikli za vožnju po park šumi.

Predviđeni završetak trke je do 17:00 sati.

Za trku je potrebno ponijeti adekvatne tenisice i odjeću za trčanje.

Trkači i biciklisti, vidimo se na QED-u!