Open Space

Predavač: Jasmina Nikolić.

Na ovogodišnjem ćemo Open spaceu kroz zajedničku diskusiju pokušati doći do odgovora na pitanje Kako iskoristiti kreativni potencijal naših organizacija i tehnoloških inovacija u IT-u?

Na konferencijama rijetko nemamo priliku duže, temeljitije i s većim brojem kolega porazgovarati o temi koja nas baš zanima. Diskusija nakon prezentacija često nije dovoljna.

Zbog toga smo po drugi puta odlučili slijediti primjer uspješnih svjetskih konferencija i otvoriti prostor za fokusirane razgovore. Pozivamo vas da zajedno, na samom QEDu, kreiramo agendu razgovora o temama koje vas osobno i strastveno zanimaju, a vezane su na bilo koji način uz temu kreativnosti i inovacija. Kakvi su procesi u vašoj organizaciji? Kakva su vaša iskustva? Biste li podijelili s nama neke primjere? Imate li prijedlog kako da inoviramo?

Diskusiju ćemo voditi u sve omiljenijem konferencijskom formatu Otvorenog prostora (Open Space Technology), koji širom svijeta pruža priliku za ugodno i temeljno grupno promišljanje složenih tema i postizanje željenih rezultata u kratkom vremenskom periodu. Događaj je sam po sebi sjajno iskustvo koje ćete zasigurno dugo pamtiti kao dobar primjer inovacije i kvalitete – možemo puno toga učiniti kada se sami organiziramo oko tema koje nas zanimaju, i to u kratkom roku!

Pozivamo vas da razmislite i ponesete sa sobom temu, dvije, te da ih predložite za diskusiju i da se pripremite biti vrlo ugodno iznenađeni: razmjenom znanja, novim uvidima, intenzitetom razgovora, aha! trenucima i druženjem!

I dođite sasvim bezbrižni u pogledu onoga što vas čeka jer će vas kroz proces udobno voditi stručni facilitator.