Dejan Novak

dejo2

Dejan Novak je voditelj projekata u CROZ-u. Kao dugogodišnji zaposlenik CROZ-a, isprva je radio kao developer, potom kao voditelj tima i naposljetku kao voditelj projekata. S obzirom na bogato iskustvo, upoznat je s većinom aspekata razvoja softvera.

Pasionirani je zaljubljenik u sve što je vezano za mobilne aplikacije. Posljednjih godina u CROZ-u se dodatno bavi i mobilnom praksom koja uključuje tehničke, metodološke i organizacijske aspekte razvoja mobilnih aplikacija te njihove integracije u enterprise eko sustav.

Opis predavanja: QED mobilna aplikacija – powered by IBM Bluemix

Ovogodišnja QED mobilna aplikacija zaživjela je u oblaku. Cloud rješenja danas predstavljaju zanimljivu alternativu klasičnoj hardverskoj i softverskoj infrastrukturi prije svega iz perspektive cijene, skaliranja te nadogradnje. IBM Bluemix platforma je zapravo sljedeća generacija cloud rješenja koja se temelji na tzv. “platform as service” modelu. U sklopu ove radionice (prezentacije) pogledajte kako je QED mobilna aplikacija ovaj put “Powered by IBM Bluemix” i koje prednosti te nove mogućnosti donose.