Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na ovogodišnju konferenciju Quality in Enterprise Development 2015.

Vrijeme: 17. – 19.05.2015.
LokacijaHotel Lone u Rovinju

Ovogodišnjim QED-om, već devetim u nizu, odlučili smo istražiti IT evoluciju koja se događa pred našim očima. IT industrija konstantno evoluira – iz godine u godinu doživljava jako puno promjena kojima svi možemo svjedočiti. Novi alati, metodologije i pristupi su svakodnevna pojava, a iza njih stoji jako puno kreativnosti i inovacija. Odakle dolaze, kako nastaju, koliko smo uključeni u njih? Svi moramo konstantno učiti, ali i implementirati naučeno na kreativne i drugačije načine. Moramo kroz nove pristupe prilagođavati planiranje i vođenje projekata te strukturu i kulturu naših organizacija.

Mnogo je primjera kompanija koje nisu prihvatile promjene te su skupo platile tu cijenu. Ako želimo izbjeći takvu sudbinu, moramo i sami evoluirati. Postavlja se logično pitanje – kako? Sasvim sigurno, moramo pratiti promjene te poticati kreativnost i inovativnost, imajući na umu da kreativnost i inovativnost nisu nešto što se događa slučajno i ne bi trebale ostati na pojedincima – stvaranje okruženja koje ih potiče je jedan od najvećih izazova svih organizacija.

QED će nam kroz predavanja, radionice, okrugle stolove i druge inovativne konferencijske formate pokazati na koje načine možemo dati organizaciji priliku da evoluira, tj. kako probuditi i iskoristiti kreativnost svih u organizaciji – i onih koji znaju da su kreativni, ali i onih koji će se toga tek sjetiti.

Dress code konferencije: casual.

Postanite dio QED tima i pridružite nam se u Rovinju!

Za sve dodatne informacije vezane uz konferenciju Quality in Enterprise Development obratite se na telefon +385 1 6184 831 (Ana Nikolić ili Vera Zubčić Životić) ili na e-mail: qed@croz.net.

Link na stranicu prošlogodišnje QED konferencije: QED 2014.

Sponzori konferencije:

ibm Lexus gra

Medijski pokrovitelji:

mreža ictb

Konferenciju podržavaju udruge PMI Hrvatska i Agile Hrvatska.

PMI-Udruga-Hrvatska-logotip-300x146Agile-Hrvatska-logo-zoom-1024x282

Procedura za prijavu PDU bodova.